به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از فارس، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز در حاشیه جلسه علنی شورا در جمع خبرنگاران به تردد خودروهای پلاک شهرستان اشاره کرد و گفت: تصمیم ما در مورد تردد خودروهای پلاک شهرستان مورد مخالفت قرار گرفت و گفتند صلاح نیست که این اقدام انجام شود. وی ادامه داد: البته ما نگفتیم خودروهای پلاک شهرستان به تهران نیایند بلکه گفتیم در محدوده مرکزی شهر پس از تعدادی روز مشخص رقم بیشتری بپردازند، تردد این خودروها در دیگر محدودهها انجام میشود و موضوع ما مربوط به محدوده مرکزی بود. به گفته چمران، خودروهای تهران هم برای ورود به این محدوده هزینه میپردازند اما به هر شکل این موضوع را شلوغ کردند و بهگونهای دیگر تعبیر شد.وی با اشاره به هوشمندسازی دوربینهای موجود در معابر شهر گفت: در همین راستا هم خرید خارجی دنبال شد و هم دوربینهای معیوب بازسازی شدند.
در ادامه علیرضا نادعلی در سیصد و نوزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پرداختن به مسئله فلسطین هیچ گاه عادی نمی شود، اظهار کرد: اینکه رئیس شورا همواره این فضا را دنبال می کند و از همه اعضا نمایندگی می کند، در راستای زنده نگه داشتن یاد شهید چمران برای ایستادن مقابل این دیو پلید است.وی ضمن تقدیر از صدا و سیما و عوامل سریال پایتخت، گفت: این سریال پس از سالها مجدداً پخش شد و مفاهیمی را مورد توجه قرار داد که مردم به آن توجه نشان دادند. موضوع مهم خانواده به عنوان موضوعی پراهمیت در اسلام، مورد توجه این سریال قرار گرفت و این امر وحدت ملی را به ما گوشزد می کند.نادعلی با بیان اینکه با وجود دشمنی های برخی کشورها، مردم زیر چتر ولایت کنار یکدیگر هستند و غصه هم را می خورند، تصریح کرد: به جای اینکه منتظر ثروت بادآورده باشیم باید به زانوی خود تکیه بزنیم. این مفاهیم در این سریال به صورت غیرمستقیم به ما گوشزد شد.وی افزود: از آقایان جبلی، مقدم، تنابنده و عوامل این سریال تقدیر می کنیم. همه اینها باعث می شود که مودت بین مردم برای ایستادن مقابل دشمنی ها تقویت شود.
شروع سالم آینده ای امید بخش در ادامه جلسه سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و نوزدهمین جلسه شورا با بیان اینکه شعار هفته سلامت سازمان جهانی بهداشت، «شروع سالم آینده ای امید بخش» و شعار این هفته در کشور ما «سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد» بود، اظهار کرد: این شعار برای پایه ریزی درست در نظام سلامت برای آینده پایدار در نظر گرفته شده و بر سلامت نوزادان و مادران متمرکز شده است.وی با بیان اینکه جوانی جمعیت و سلامت نسل های آینده از کلیدی ترین دغدغه ها در کشور است، یادآور شد: با روند پر شتاب سالمندی، نیازمند برنامه ریزی هایی دقیق در حوزه سلامت، فرهنگ و اقتصاد هستیم.نجفی ابراز امیدواری کرد که با همکاری شورا، شهرداری، وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش و دیگر نهادها نسبت به هدایت جامعه به سمت جامعه دوستدار جوانی جمعیت پیش ببریم.وی افزود: به مناسبت هفته سلامت تلاش شد که از دانشمندان مؤسسه رویان تقدیر به عمل آید.نجفی گفت: متأسفانه شاهد وقوع آتش سوزی در مؤسسه رویان بودیم که خوشبختانه نوزادان سالم ماندند اما ساختمان مؤسسه با خسارات مالی مواجه شد و تقاضای ما این است که نسبت به بازسازی ساختمان حمایت های لازم صورت بگیرد.در جلسه امروز از دکتر پوپک افتخاری یزدی، دکتر امیر امیری یکتا، دکتر سعید کاظمی آشتیانی و دکتر فیروزه غفاری تقدیر به عمل آمد.
ضرورت تحول در حکمرانی سلامت شهری تهراندر جلسه امروز شورا زهرا شمس احسان ضمن تبریک فرارسیدن هفته سلامت و تقدیر از تلاشهای ارزشمند در ارتقای سلامت شهروندان تهرانی گفت: اداره کل سلامت شهرداری تهران در سالهای اخیر با اتخاذ رویکردی جامعنگر و چندوجهی، گامهای ارزشمندی در مسیر ارتقای سلامت شهروندان برداشته است.وی ادامه داد: طراحی و اجرای برنامههای هدفمند برای گروههای مختلف جمعیتی، از توانمندسازی والدین و ارائه خدمات به نوزادان و خردسالان در طرح «شهروند فردا» تا خدمات فرهنگی و اجتماعی با هدف کاهش انزوا به سالمندان در مراکز فرآهنگ انجام میشود.احسان بیان کرد: حمایتهای ویژه افراد دارای معلولیت تا برنامههای ارتقایی کودکان و نوجوانان، قطعا نشاندهنده درک عمیق این مجموعه از تنوع نیازهای سلامت در جامعه شهری است. وی افزود: تمرکز بر سلامت خانوادههای جوان و ارائه خدمات تخصصی به زوجهای جوان و مادران باردار، نقش مهمی در تحقق سیاستهای جمعیتی و جوانی جمعیت ایفا کرده است که این مهم در برگزاری کمپینهای ویژه فرزندآوری و ارائه خدمات متناسب به گروههای سنی سالمندی هم متبلور شده است. به گفته شمس احسان رویکرد مشارکتمحور و تأکید بر رویکرد خانواده محوری در برنامه های این اداره کل، بهویژه در حوزه کودکان و سالمندان، نمونهای موفق از سیاستگذاری مبتنی بر شواهد در حوزه سلامت اجتماعی است.وی ادامه داد: تحولات عمیق در مفهومپردازی سلامت شهری در عرصه جهانی و همچنین پیچیدگیهای فزاینده چالشهای سلامت در کلانشهرها، ضرورت بازاندیشی در نظام حکمرانی سلامت شهری را آشکار میسازد.
رئیس کمیته اجتماعی شورا گفت: گذار از رویکرد خدماتمحور به یک پارادایم «شهر سلامتآفرین» در حال حاضر نه یک انتخاب، بلکه ضرورتی اجتنابناپذیر برای مواجهه با چالشهای نوظهور در عرصه سلامت شهری است.وی ادامه داد: در این راستا و در هفته سلامت با شعار «سرآغازی سلامت، آیندهای سرآمد»، ضروری است که قطعا تحولی بنیادین در نظام حکمرانی سلامت شهری صورت گیرد.عضو شورا یکی از محورهای این امر را درک پیوستگی مسائل شهری با سلامت دانست و گفت: سلامت مردم نه تنها به مسائل بهداشتی مربوط نمیشود بلکه از وضعیت محیط زیست، فضای شهری ،روابط اجتماعی سبک زندگی و حتی سیاست های شهری هم تاثیر میگیرد. وی بیان کرد: برای همین باید به جای تصمیمات بخشی نگر به سراغ برنامه ریزی های هماهنگ و یکپارچه برویم. شمس احسان با اشاره به نقش خانواده در سلامت شهری تصریح کرد: خانواده سالم پایه اصلی جامعه سالم است.سیاست ها و برنامه های شهری باید طوری طراحی شود که خانواده را توانمند کند چه در مراقبت از سلامت خود، چه در تربیت فرزندان.عضو شورای شهر تهران معتقد است برای پیشبرد سلامت شهری باید از ظرفیت دانشگاه ها، سازمان های مردم نهاد و شرکت های دانش بنیان و فعالان اجتماعی استفاده بکنیم.این همکاری ها میتواند منجر به راه حل های خلاقانه و علمی برای مسائل پیچیده شهری باشد.وی با بیان اینکه همه شهروندان صرف نظر از موقعیت اقتصادی و اجتماعی باید به خدمات سلامت دسترسی داشته باشند ، تاکید کرد: باید موانع موجود را شناسایی کنیم و با اقدامات هدفمند برای رفع آنها به ویژه در محله های کم برخوردار برنامه ریزی کنیم.
شمس احسان اضافه کرد: استفاده از فناوری های نوین ابزارهای دیجیتال قطعا میتوانند ارتقا سلامت را دقیق تر ، سریعتر و دسترس پذیرتر کنند. راه اندازی پلتفرم های هوشمند مشاوره های آنلاین و پرونده های سلامت الکترونیک بخشی از این مسیر است.وی در پایان گفت: با در نظر گرفتن این اصول تحولی از شهردار تهران انتظار داریم، که با یک نگاه آینده نگر و مسئولانه شرایط لازم را برای این تحول فراهم کنند.
نظر شما